Dec. 25, 2016

Elu on kingitus

Elu on kingitus.

Armas teekaaslane, meenutan Sulle sellel imelisel jõuluajal, mil tehakse palju kingitusi, et elu ja Sa ise oled kingitus.

Mõtiskle, miks ja kuidas Sa kingitusi teed? Kui naudid kingituse tegemist ja teed seda rõõmu ja armastusega, siis tajub ka seda saaja. Kahjuks on näha kuidas inimesed jooksevad mööda kaubanduskeskusi, et midagi osta, lihtsalt sellepärast, et peab ju ostma. Nii ju kõik teevad. Inimesed on valmis ka varastama, sest kingitusi on vaja ju ometigi teha! Aga kas Sa sooviksid saada varastatud kingitust? Kas Sa soovid saada palju asju jõulude ajal, mida Sa tegelikult ei vaja? Kui ei, siis tee ainult oma südamest tulevaid kingitusi ja siis, kui tunned et selleks on just õige aeg.
Võid mõttes välja astuda sellest jõulu virr-varrist ja keskenduda oma südamele.

Ava oma süda ja tunneta südamega, mis teeks Sinu kallile inimesele tõeliselt rõõmu. Usalda ennast ja tea, et esimene mõte, tunne või pilt ongi see õige idee. Kingitust tehes või pakkides pane oma südamest tulev armastus ja tänu sinna sisse. Ole tänulik, et Sul on kallid inimesed, kellele kingitusi teha.

Meenuta ka, et Sinu elu on kingitus. Millal Sa viimati olid tänulik iseendale? Millal viimati saatsid oma südamest tulevat tänu oma jalgadele, et need viivad Sind sinna kuhu vaja? Kas oled tänulik olnud oma kätele, et saad teha oma lähedasele pai, kirjutada, süüa... Sinu keha on maine tempel Sinu hingele, kas pole imeline?
Suuna nüüd oma südamest tulev armastus ja tänutunne iseendale 
ning meenuta, et elu on kingitus!

Imelist pühade aega soovides,
Liis Ugandi

Share this page